Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pahoittelut hoitamattomista ajanvarauksista, pyrin jokaisen niistä hoitamaan mahdollisimman pian.

Esittely

Klinikan eläinlääkäri, Olivia Kivisalo

Muu henkilökunta

Eläinlääkärinä toimii 35-vuotias Olivia Kivisalo. Nainen on valmistunut 25-vuotiaana eläintenhoitajaksi erikoistuen tuotantoeläimiin, jonka jälkeen hän on käynyt eläinlääkärikoulutuksen erikoistuen pieneläimien ja hevosten sairauksiin.

Virtuaalimaailmassa olen ollut vuodesta 2007. Olen toiminut ylläpitäjänä ja eläinlääkärinä Sudenkuopan eläinklinikalla vuonna 2012 sekä ollut eläinlääkärinä yhdessä Suntuubiin tehdyllä klinikalla, jonka nimi on päässyt unohtumaan.

Klinikan sijainti ja tilat

Kujakatin eläinklinikka sijaitsee virtuaalisessa Keski-Suomessa. Klinikka koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta: tuontantoeläinpuolesta (talli, hoitotilat, juoksumatot, karanteeni, saunat yms.) sekä pieneläinpuolesta (juoksumatot, hoitotilat, karanteeni, eläinmajoitus).

Klinikan pihalla on koiratarhoja sekä pyörötarha ja hiekkatarha hevosille. Klinikkamme on kooltaan varsin suuri ja kuuluisa taitavasta osaamisestaan hoitaa nelijalkaisia.

Asiakkaat

Asiakkaaksi otetaan virtuaalikenneleitä, -talleja ja -tiloja. Asiakkailta toivon ajanvarauksia mahdollisimman pian asiakkaaksi hyväksymisen jälkeen. Jos yhtään ajanvarausta ei ole tullut kahteen kuukauteen, ja asiakkaan sivuilla ei ole sinä aikana ollut toimintaa, kysellään hänen peräänsä. Kuten asiakkaat toivovat meiltä aktiivisuutta - toivomme sitä samaa myös asiakkailta. 

Yleistä infoa

Kuinka nopeasti saan palvelua?
Kun olet varannut ajan ajanvarauskirjassa, kestää n. 2 viikkoa raporttien saamiseen, riippuen oman irl-elämäni kiireellisyydestä. Mahdollista saada tietty palvelut jo seuraavana päivänä! Raportit kirjoitan asiakkaan itse haluamaan vieraskirjaan, mutta mikäli asiakas tahtoo, voin ne lähettää myös sähköpostitse. Turha hoputtaminen ei auta mitään, hoidan kyllä tehtävät heti kun minulla on aikaa.

Maksaminen
Olemme poistaneet laskujen maksamisen syyskuussa 2016. Sinun ei tarvitse tehdä siis mitään saadessasi raportin käynnistäni! Pistämme hinnan mukaan vain näön vuoksi.

Mitä jos sivustoni menee tauolle?
Jos tauko kestää yli kolme viikkoa, tulee siitä ilmoittaa, jonka johdosta pistämme teidät tauolle. Kriteereissämme kuitenkin lukee, että sivujen tulee olla valmiit, ja useimmiten tauolle menneet sivustot ovat remontissa (=keskeneräiset), ellei sivut ole olleet jo pitkään asiakkainamme.
 

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Jos sivujeni osoite/nimi muuttuu, pitääkö minun hakea uudelleen asiakkaaksi?
- Ei pidä, kunhan ilmoitat sivujen uuden nimen ja osoitteen meille mahdollisimman nopeasti, se riittää. Jos sivusi ovat olleet remontin alla, ja valmistuneet kokonaan uusiksi sivuiksi (esimerkiksi siittolasta harrastetalliksi), tulee uusi asiakashakemus lähettää.

Saako hoitoja vaikkei olisi asiakas?
- Ei saa. Vaadimme asiakkuuden, jotta pystyn pitämään ajanvaraukset tietyissä mitoissa omaan ajankäyttööni nähden.

Hoidatteko keppihevosia?
- Emme hoida.

Hoidatteko muita eläimiä (siat, lehmät, kanit jne.)?
- Vuoden 2019 alusta lähtien emme ole hoitaneet enää muita eläimiä kuin tuttua kolmikkoa, eli kissoja, koiria ja hevosia.

 

Jos on kysyttävää, kysy rohkeasti vieraskirjassa!

©2019 Kujakatin eläinklinikka 1.2 - suntuubi.com